Jouw eigen

Annatomie

Kijk hieronder naar de verschillende losse behandel mogelijkheden

IMG_3372 2

Acupunctuur

Dunne naalden worden op specifieke punten in het lichaam geplaatst, om de harmonie van het energetische systeem te herstellen, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen en klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Zentosa-232

Kinesiotape

Kinesiotape wordt gebruikt om ondersteuning te bieden aan spieren en gewrichten, terwijl de natuurlijke bewegingsvrijheid behouden blijft. De tape, die elastisch is, stimuleert het zelfherstellend vermogen.

Zentosa-199

Cupping

Cupping is een zuigtechniek waarbij cups vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht hiervan is heel sterk, verklevingen en diepe spierknopen wordennaar de oppervlakte gezogen, waardoor blokkades worden opgeheven. 

IMG_3237

Body Reset

Behandeling waarbij met lichte druk de botten, wervels en gewrichten worden gecorrigeerd. Dit om beknellingen, scheefstand en bewegingsbeperking te herstellen.
Maximaal lichaamsgewicht van 90KG!

Bloedwaarden

Testpakketten voor iedereen die bewust bezig is met zijn gezondheid. Laat je bloedwaarden regelmatig controleren, zodat je de regie over je gezondheid kunt voeren. Klik hier voor meer informatie

Zentosa-184

Traject

Tijdens het Annalyse traject krijg jij een behandelplan op maat. Wij nemen jouw gezondheid door en aan de hand daarvan krijgt je een behandelplan met de juiste vormen van behandeling. Klik hier voor meer informatie.

Zentosa-166

D-stress 

Een D-stress massage is een krachtige massage om de spanning in de rug, nek, schouders en benen te verlichten. Een ontspannen lichaam zorgt voor een vitale geest. 
Zentosa-184

Hotstone 

Deze massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. Het is rustgevend en ontspannend. Na deze massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. 

Zentosa-249

Mommy to be

Je kunt tijdens de zwangerschap last krijgen van (rug)pijn. Een massage kan dan verlichting bieden, vooral als je het regelmatig doet. Deze massage is geschikt vanaf de 13de week en wordt uitgevoerd in een zij-ligging. 

Zentosa-173

Lomi Lomi 

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. De massage therapeut werkt voornamelijk met de onderarmen en ellebogen. 45min. 

Scroll naar boven