Relax & Restore met een

Massage

Massage is een veelgebruikte behandeling om stagnatie in het lichaam op te lossen. Door middel van kneden, wrijven en manipuleren van spieren en weefsels, richt massage zich op het verlichten van spanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van ontspanning. Door gerichte druk en bewegingstechnieken toe te passen, kan massage helpen bij het losmaken van verkrampte spieren en het vrijmaken van geblokkeerde energiekanalen. Dit kan op zijn beurt de doorstroming van bloed en energie bevorderen, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen en herstellen.

Relax, Restore, Renew
A Moment just for you

Behandeling op maat

D-Stress Massage

De D-Stress Massage is ontworpen om de perfecte balans te vinden tussen de zachtheid van een ontspanningsmassage en de effectiviteit van een sportmassage.

Onze D-Stress Massage is geen standaardbehandeling; het is een zorgvuldig samengestelde mix van technieken. De druk wordt aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur, zodat je kunt relaxen terwijl je spieren grondig worden aangepakt.

Het is de ideale keuze voor wie ontspanning zoekt maar ook de diepere voordelen van spierbehandeling wil ervaren. Tijdens deze unieke sessie richten we ons op de achterkant van het lichaam, een gebied dat vaak spanning en stress vasthoudt. Door specifieke aandacht te geven aan deze regio, zorgen we voor een grondige verlichting van spanning en een verhoogd gevoel van algeheel welzijn.

Hotstone Massage

Voor wie de warmte en het extra comfort van hotstones waardeert, bieden we de D-Stress Massage met de toevoeging van verwarmde stenen. De hotstone massage vergroot de effecten van de D-Stress Massage door warmte die diep in de spieren doordringt en een gevoel van diepe rust en ontspanning bevordert.

De verwarmde stenen op je lichaam hebben een ontspannende werking en zorgen voor een goede doorbloeding. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in je lijf is het ontspannen resultaat.

Zentosa-184
Ben jij er klaar voor?
Weg met de pijn en in met de ontspanning
Gwen
5
januari 2024
“Goede, uitgebreide acupunctuur intake en uitleg. Tijdens de behandeling meermaals de check of alles oke is. Mijn vervolgafspraak staat gepland!”
Twijfel je nog?

Wil je overleggen of ik de juiste therapeut ben om je te helpen? Neem dan contact met me op. Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen, dus het snelste gaat het via Instagram, Email of WhatsApp.