Energiek en Pijnvrij door het leven

Fit naar de Finish

Acupunctuur is een veelzijdige behandelingsmethode die effectief kan zijn bij het verlichten van een breed scala aan klachten, waaronder pijn en vermoeidheid.

Als acupuncturist streef ik ernaar om mijn patiënten te helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid, zodat ze fit en energiek door het leven kunnen gaan.

Mijn doel is om hen te ondersteunen zodat ze niet alleen de finishlijn halen, maar ook fit en krachtig blijven tijdens hun levensreis.

Ik ben er om jou te ondersteunen

Ik ben een Acupuncturist die gelooft dat elke situatie verbeterd kan worden

Als acupuncturist geloof ik sterk in de kracht van het menselijk lichaam en de geest om zichzelf te genezen. Elke situatie, hoe uitdagend ook, biedt opties voor verbetering en groei.

Mijn Diensten

acupunctuur

ACUPUNCTUUR

Je kunt gelijk een intake afspraak maken of eerst even gratis (video)bellen om te kijken of mijn behandelingen iets voor jou zijn.

Meestal zijn er zo’n 6 tot 10 afspraken nodig, maar dat kan verschillen per persoon.

Tijdens de behandeling gebruik ik naalden om bepaalde punten op je lichaam te prikken. Het is handig als je makkelijke kleding draagt, zodat ik er goed bij kan.

Een afspraak duurt meestal zo’n 45 tot 60 minuten, zodat we genoeg tijd hebben.

Wil je meer weten over acupunctuur? Klik dan op de onderstaande knop.

Cupping & Massage

Vuur cupping, waarbij glazen cups worden gebruikt, en cupping met plastic cups zijn beide traditionele methoden die worden toegepast in de alternatieve geneeskunde.

Bij vuur cupping wordt een vlam gebruikt om de lucht in de glazen cups te verwarmen, waarna deze op de huid worden geplaatst. Door het vacuüm dat ontstaat, wordt de huid omhoog getrokken, wat kan helpen bij het verlichten van spierspanning en het bevorderen van de bloedcirculatie. Aan de andere kant, bij cupping met plastic cups, wordt een pomp gebruikt om vacuüm te creëren. Beide methoden kunnen verlichting bieden bij spierpijn, stress en andere klachten.

Massage, aan de andere kant, is een veelgebruikte behandeling om stagnatie in het lichaam op te lossen. Door middel van kneden, wrijven en manipuleren van spieren en weefsels, richt massage zich op het verlichten van spanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van ontspanning. Door gerichte druk en bewegingstechnieken toe te passen, kan massage helpen bij het losmaken van verkrampte spieren en het vrijmaken van geblokkeerde energiekanalen. Dit kan op zijn beurt de doorstroming van bloed en energie bevorderen, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen en herstellen.

Positieve woorden!

Mijn geweldige cliënten

Vragen?

Extra Informatie

Wanneer ben ik niet de therapeut voor jou

Het kan verstandig zijn om een andere therapeut te overwegen in de volgende situaties:

1. Als je verwacht dat langdurige klachten binnen één behandeling kunnen worden opgelost. De meeste problemen zijn niet binnen een paar weken ontstaan, dus de weg naar herstel heeft tijd nodig.

2. Als je niet bereid bent je leefstijl te veranderen als dat nodig is. Ik vind het belangrijk dat we dit samen doen. Hoewel acupunctuur krachtig kan werken, is het geen magische oplossing.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van je specifieke klacht en je fysieke conditie. Tijdens de eerste afspraak stel ik een persoonlijk behandelplan voor je op. Bij langdurige klachten kan het nodig zijn om ongeveer 10 behandelingen te plannen, terwijl bij recentere klachten vaak al eerder resultaten kunnen worden bereikt met minder sessies. Na 4 behandelingen plannen we altijd een evaluatiemoment in om de voortgang te bespreken.

Doet acupunctuur, cupping of massage pijn?

De meeste mensen ervaren een acupunctuur behandeling als zeer ontspannend. De naalden die ik gebruik zijn heel erg dun, waardoor je meestal helemaal niets voelt bij het plaatsen ervan. Soms kan je een lichte prik voelen wanneer de naald de huid binnengaat. 

Wat betreft cupping en massage, dit kan variëren per persoon. Sommige mensen ervaren geen pijn bij cupping en vinden het juist ontspannend, terwijl anderen een lichte druk of ongemak kunnen voelen.

Massages kunnen ook verschillende sensaties oproepen, van diepe ontspanning tot een lichte pijn bij het losmaken van gespannen spieren. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Suspendisse sed tortor sit amet ex efficitur lacinia. Mauris laoreet suscipit lectus vel ultricies. Sed a volutpat neque, quis convallis eros.

Let's do this!

Het is nooit te laat! Er is altijd verbetering mogelijk ♥